Trouwen? (Ver)trouw op Hans

Cupido schoot raak, en nu zoekt u de perfecte muzikale omlijsting van uw bruiloft? Dan is bruiloft DJ Hans Stroeve uw tweede schot in de roos..

Jarenlange ervaring maken van DJ Hans Stroeve de perfecte man voor uw bruiloft. Hans draaide menigmaal de pannen van het feestdak, bij zowel bekend als onbekend Nederland.

Bekend Nederland? Jazeker. Hans was present bij het huwelijk van voormalig wereldkampioen Erben Wennemars en zijn lieftallige vrouw Renate van der Zalm. Ook draaide hij op het huwelijksfeest van presentatrice Mirjam Bouwman.

Bruiloft Erben & Renate

Hans Stroeve bezorgt u en uw gasten een avond om door een ringetje te halen. met muziek die naadloos past bij een onvergetelijke dag.

Naast de geknipte diskjockey voor bruiloften, is Hans ook een gouden greep als het gaat om down tempo en lounge en is hij sinds 2006 compiler en resident DJ bij het vermaarde drie *** restaurant De Librije van Jonnie en Therese Boer. Verder op zijn CV-menu top restaurants als 't Schultenhues* (Zutphen), Bilderberg Landgoed Lauswolt (Beetsterzwaag) en Landgoed de Wilmersberg (De Lutte).


Boekingen

Voor meer informatie en boekingen, kunt u een e-mail sturen naar: info@hansstroeve.nl, of voor telefonisch contact bellen naar 06-14 64 51 00.

Wij zullen vervolgens zo spoedig mogelijk contact opnemen.